Kerstvakantie geopend
Kerstvakantie geopend

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor publiek. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel!

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor bezichtiging en diverse activiteiten. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel!

Je kunt het kasteel op verschillende manieren bezichtigen en beleven. Zo kun je de burcht op eigen gelegenheid bekijken en met de QR code tour meer ontdekken over de geschiedenis.

Activiteiten

Aansluitend op het kasteelbezoek kun je met het hele gezin de leuke Buiten Speuren & Spelen tocht doen. Of kom een kijkje nemen bij één van de activiteiten, zoals het kerstconcert A Little Christmas Music, de midwinterhoornblazers of tijdens de Middeleeuwse Ontmoetingen.

Avondopenstellingen

Het is zelfs mogelijk om het kasteel in de avonden te bezoeken tijdens de Winteravondopenstellingen. Er zijn ook twee Lichtjesavonden speciaal voor kinderen; gezinnen kunnen dan het kasteel ontdekken bij het licht van kaarsen en lampionnen.  

Voor ieder wat wils dus, je bent van harte welkom!

Activiteitenprogramma

Dagen geopend: zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021, behalve op beide kerstdagen, en Oud- en Nieuwjaarsdag.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Reguliere entree: volwassenen €12,00 kinderen 4 t/m 18 jaar €5,00. Museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis entree op vertoon van geldige pas. Let op: voor activiteiten kunnen andere tarieven gelden.

Reserveren kasteelbezoek: is noodzakelijk door vooraf een e-ticket te boeken. 

Koop hier uw kaartjes

Let op: voor de Winteravondopenstellingen en de Lichtjesavonden zijn andere e-tickets beschikbaar. Klik op de link van de betreffende avondopenstelling. 

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82