Lichtjesavonden
Lichtjesavonden

Avondopenstelling speciaal voor kinderen. Met een lampion maak je een tour door het halfdonkere kasteel in kerstsfeer!

Als het buiten donker is geworden en het kasteel normaal al lang gesloten is, doen wij deze avond in de kerstvakantie speciaal voor kinderen de kasteelpoorten open voor de Lichtjesavonden. Beleef samen met je (groot)ouders hoe het is om door een donker kasteel te wandelen bij het licht van lampionnen en kaarsen. Zo komen jullie helemaal in de kerstsfeer. 

Bij aankomst krijg je een mooie lampion met een lampje erin. Daarna maak je met je lampion een tour door het kasteel. Je ziet er allerlei kamers en je beklimt de muurtrappen. Om de lampionnen mooi te zien schijnen maken we het kasteel een beetje donker, maar niet helemaal zodat het voor niemand té spannend is.

Horecagelegenheid het Koetshuis op de voorburcht van het kasteel is deze avond ook geopend, bijvoorbeeld voor lekker warme chocomelk met slagroom.

Datum: dinsdag 22 december en dinsdag 29 december 

Tijd: 18.30 uur, 19.00 uur of 19.30 uur

Tijdsduur: 1,5 uur

Entreeprijzen:

  • Kinderen: € 11,00, met Museumkaart of donateurspas GLK: € 6,00. Prijs is inclusief een lampion met lampje en batterijen
  • Volwassenen: € 14,50, met Museumkaart of donateurspas GLK: € 3,00

Reserveren: is noodzakelijk door vooraf e-tickets te bestellen via onderstaande links. De kaartverkoop is nog niet gestart. 

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden 

Informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82