Lichtjesrondleiding

Lichtjesrondleiding

Avondopenstelling speciaal voor kinderen. Met je zelf versierde lampion ga je mee op een tour door het halfdonkere kasteel in kerstsfeer!

Avondopenstelling speciaal voor kinderen. Met je zelf versierde lampion ga je mee op een tour door het halfdonkere kasteel in kerstsfeer!

Als het buiten donker is geworden en het kasteel normaal al lang gesloten is, doen wij deze avond in de kerstvakantie speciaal voor kinderen de kasteelpoorten open voor de Lichtjesrondleiding! Beleef samen met je (groot)ouders hoe het is om door een donker kasteel te wandelen bij het licht van lampionnen en kaarsen. Zo komen jullie helemaal in de kerstsfeer. 

Eerst ga je in de kasteelkelder een lampion mooi versieren. Daarna ga je mee met de gids voor de Lichtjesrondleiding door het kasteel. De tour gaat door allerlei kamers en je beklimt de muurtrappen. Natuurlijk neem je onderweg je versierde lampion mee! Om de lampionnen mooi te zien schijnen maken we het kasteel een beetje donker, maar niet helemaal zodat het voor niemand té spannend is.

Na afloop kunnen jullie in het Koetshuis op de voorburcht terecht voor bijvoorbeeld warme chocolademelk en wat lekkers.

Datum: dinsdag 22 december 2020

Tijd: 18.30 uur, 19.00 uur of 19.30 uur

Tijdsduur: 1,5 uur

Entree: kinderen 4 t/m 18 jaar: €11,00 incl. lampion, lampje en batterijen, volwassenen: €14,50. Museumkaarthouders en donateurs GLK geen korting

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaande links.

Let op: uitsluitend kaartverkoop d.m.v. e-tickets. 

  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 18.30 uur
  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 19.00 uur
  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 19.30 uur

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden 

Informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82

Lichtjesrondleiding

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.