Hullie Pietenshow




Hullie Pietenshow

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf zaterdag 16 november is Sinterklaas weer in ons land. En net als vorig jaar zal Sint en zijn Pietenmannen een bezoek brengen aan Hullie Uden. Sterker nog, ze blijven regelmatig bij Hullie logeren! Bij Hullie zullen de Pieten opnieuw het Hullie Pietenhuys in gaan richten en jij mag ook dit jaar mee naar binnen !

Na het succes van vorig jaar komt Sinterklaas ook dit jaar graag terug naar Hullie Uden om te werken, wonen en slapen. Vanaf 16 november tot en met 4 december kun jij kijken hoe de Sint woont en werkt. Ook zijn er weer de hilarische Pieten shows in Hullie tejater.

Ze zijn dit jaar de sleutel kwijt en jij mag mee helpen deze te vinden. Hullie interactieve Pietenshow zitten vol met zang, dans en humor. Op de tribune in het Hullie tejater is alles dan goed te volgen. Na afloop van deze voorstelling mogen alle kinderen die dit willen een bezoek brengen aan Hullie Pietenhuys en mogen ze onder begeleiding van de Zwarte Pieten mee naar binnen ! Spannend hè. Er zijn geen extra kosten aan deze voorstelling verbonden.

 Bezoek www.hullie.nl

Hullie Pietenshow
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.