Escape route in kasteel

Escape route in kasteel

Red Het Verloren Verhaal van Gelderland

Speel met het hele gezin de spannende escape route bij kasteel Doorwerth                       

Vanaf 21 december 2019 kun je in het kasteel dagelijks  een spannende escape route spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan Kasteel Doorwerth!


Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

Meedoen?
De escape route duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Laatste aanvang van de game is 14:30 uur. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk. De prijs van de escape route bedraagt €10,- per team/gezin. Hiernaast betaal je de entreeprijs  of heb je gratis toegang met de museumkaart of donateurspas GLK. 

Escape route in kasteel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.