Lichtjeswandeling


-advertentiepositie-



Lichtjeswandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 27 december (derde kerstdag) gaan we weer samen De Lichtjeswandeling lopen! Starten kan tussen 18:30u en 20:30u bij Uitspanning ’t Engelse Werk. De wandelroute van ongeveer 2,5 km loopt door Het Engelse Werk en is gratis toegankelijk voor iedereen. Neem een eigen lichtje mee en kom vooral op de fiets! De wandeling is rolstoelvriendelijk en honden mogen (mits aangelijnd & verlicht) mee.

Een heerlijke winterwandeling om Het Engelse Werk op een andere manier te beleven. Luister naar de geluiden van de nacht, geniet van de subtiel verlichte wandelroute en bij helder weer wandel je onder de prachtige sterrenhemel. De donkere dagen (letterlijk en figuurlijk) wat lichter maken, samen met elkaar.

Er is beperkt parkeren mogelijk, dus kom vooral op de fiets!

Help je mee?
De organisatie probeert de Beeldjutters naar Zwolle te halen: zij kunnen een deel van de route extra tot leven laten komen met dansende silhouetten die vervlochten raken in de bomen, golvende lichtschitteringen en ritselende klanken. De Lichtjeswandeling is gratis, daarom is een crowdfund campagne opgezet om de Beeldjutters naar Zwolle te halen. Ga naar de crowdfund pagina en help mee dit te verwezenlijken. Wie 10 euro of meer doneert krijgt lichtjes bij de start van de wandeling.

 Bezoek winterszwolle.nl

Lichtjeswandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.