1

Bijen Beleving, interactief uitje bij de imker




Bijen Beleving, interactief uitje bij de imker

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat er een toenemende belangstelling is voor het leven van de honingbijen. Inmiddels hebben wij voor diverse scholen, bedrijven en families een fantastisch uitje kunnen facilitairen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bezoek met grotere groep aan een imkerij?

Dan bent u bij De Valksche Bijenhof aan het juiste adres. Wij weten door onze jarenlange ervaring u als geen ander hoe we u op boeiende wijze kennis kunnen laten maken met de prachtige wereld van bloemen, bijen, honing en imkeren. Dit doen we door u te vertellen, laten proeven en beleven.

We verzorgen graag een complete bijenexcursie voor groepen tot ca. 30 personen. Is uw groep aanzienlijk groter? Geen probleem! We zullen dan de groep in tweeën splitsen.

Imkerij De Valksche Bijenhof is zeer goed bereikbaar. Vanaf de snelweg is het slechts een minuutje rijden en voor de deur, waar ook een breed fietspad loopt, stopt ook het openbaar vervoer. Natuurlijk is er voldoende ruimte om te parkeren (ook voor touringcars).

Specifieke informatie

Rondleidingen / excursies / workshops op onze imkerij worden voor ieder publiek weer net iets anders toegespitst. Voor de rondleiding of activiteit die het beste bij u past bezoekt u onze website.

 Bezoek www.bijenhof-dv.nl

Bijen Beleving, interactief uitje bij de imker
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.