Benefietconcert

Benefietconcert

Kom genieten van klassieke muziek met buffetdiner in een bijzondere ambiance.

Het is de Lions Club Oene Gelre gelukt twee jonge, talentvolle musici naar Vaassen te halen voor het benefietconcert 'Spring is in the Music': de Litouwse pianiste Gabriele Zemaityte en de Nederlandse sopraan Maria Warenberg. Als duo traden zij op in het Concertgebouw, de Doelen en veel andere theaters in Nederland.

U kunt Gabriele Zemaityte kennen van haar optredens tijdens het Kamermuziekfestival (Den Haag), het Gergiev Festival (Rotterdam) en haar recital in het Concertgebouw met een internationaal geprezen violiste Aisha Syed (Amsterdam). Op dit moment is zij bezig met haar masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heeft zij het voorrecht te mogen oefenen op een Bechstein-vleugel die haar door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds ter beschikking is gesteld. 

Maria Warenberg deed in 2014 mee aan de Meesterproef van Classic Young Masters en werd door een internationale commissie onderscheiden met de titel Classic Young Master. Sinds september 2015 studeert zij aan het Conservatorium van Amsterdam bij Sasja Hunnego. In New York volgde zij masterclasses bij gerenommeerde zangdocenten van The Juilliard School en het Curtis Institute of Music. Maria houdt ook veel van het operarepertoire. Zij trad op tijdens het Veerhavenconcert te Rotterdam met Sinfonia Rotterdam en participeerde in the opera summer school tijdens het Grachtenfestival te Amsterdam.

Aanvang buffet: Om 18.00 uur wordt u ontvangen in het sfeervolle restaurant 't Koetshuis voor een drankje en aansluitend het buffetdiner.

Aanvang concert: Om 20.00 uur in de ontvangsthal van het kasteel. Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog wat na te praten.

Entree concert: € 89,50 per persoon. Dit is inclusief diner en € 20,- voor het goede doel van deze avond: hospice Casa Vera.

Locatie: Restaurant 't Koetshuis en Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag via: 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveringen: Voor reserveringen kunt u mailen naar oenegelre@lions.nl, u ontvangt dan een bevestiging met een factuur. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief.

Benefietconcert

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.