Modeltrein Expo On traXS!

Modeltrein Expo On traXS!

Europa’s mooiste modelspoorbanen een weekend lang te gast in Spoorwegmuseum
Ze komen uit heel Europa en zelfs uit Australië, de modelbouwers van de Modeltrein Expo On traXS! 2020. Ook dit jaar heeft het Spoorwegmuseum, in samenwerking met het modelbouwcollectief Mitropa, weer een groot aantal topbanen weten vast te leggen.
De kwaliteit van de modelbanen, in combinatie met de sfeervolle ambiance van het Utrechtse Spoorwegmuseum, staat ook dit jaar garant voor een succesvolle editie van Modeltrein Expo On traXS! De meeste modelbanen zijn voor het eerst in Nederland te zien, waaronder die van een aantal oud-winnaars van de publieksprijs. Ook tonen de belangrijkste leveranciers en fabrikanten hun nieuwste producten. Modeltrein Expo On traXS! vindt plaats van 13 t/m 15 maart 2020.


Activiteiten
De Modeltrein Expo On traXS! is niet alleen een must voor de liefhebber, ook voor gezinnen met kinderen is het evenement de moeite waard. De fascinerende modeltreinwereld past naadloos in de wereld van levensgrote treinen van het museum. Opstapjes zorgen ervoor dat de banen ook voor de kleintjes goed te zien zijn. En omdat er altijd voorzichtig moet worden omgegaan met de prachtige maar kwetsbare modelbanen zorgt het museum ook voor een aantal leuke kinderactiviteiten. Op het speciale kinderplein kunnen kinderen knutselen en bouwen en ook zelf achter de knoppen om een rangeerdiploma te halen. Met de speurtocht is een goed oog voor detail noodzakelijk: zoek aan de hand van detailfoto’s de juiste baan. Er zijn leuke prijzen mee te winnen. Natuurlijk zijn alle attracties van het museum in vol bedrijf, een bezoek aan Stalen Monsters, de Grote Ontdekking, het theater of de Vuurproef maakt een bezoek aan de Modeltrein Expo compleet. Alle informatie over de deelnemers en standhouders is te vinden op www.modeltreinexpo.nl.

Kijk de aftermovie van vorige editie om alvast in de stemming te komen!
https://www.youtube.com/watch?v=A3OOvPhE3xI

Modeltrein Expo On traXS!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.