Sportivunse Winterspelen Baarn

Sportivunse Winterspelen Baarn

Wil jij kennismaken met multi-sport dagkampen, zonder dat je meteen een hele week bezig bent? Speciaal voor jou organiseert Sportivun een multi-sportdag. De hele dag ben je alleen maar bezig met toffe dingen, zoals knotshockey of bubbelvoetbal. Beleef een dag vol sport, spel en plezier en ontdek wat een multi-sport dagkamp inhoudt!

Sportivun organiseert op donderdag 30 en vrijdag 31 januari twee superleuke sportdagen bij sportcentrum De Trits in Baarn. Trek je winterse outfit aan en maak je klaar voor de Sportivunse Winterspelen!

Wegens de landelijke onderwijsstaking zijn scholen op 30 en 31 januari gesloten. Ondanks dat veel kinderen blij zullen zijn met twee extra vrije dagen, is het natuurlijk doodzonde als ze deze dagen thuis op de bank beleven. Om nog maar te zwijgen over alle ouders die in de knel komen met opvang. Om deze redenen heeft Sportivun besloten twee sportdagen te organiseren tijdens de staking: de Sportivunse Winterspelen!

Van 8:30 tot 14:30 ben je aan het bobsleeën, speel je curling en doe je nog een heleboel andere toffe wintersporten. En dat in een doodnormale gymzaal? Jazeker, dus laat je verrassen wat wij voor jou in petto hebben! De sportdagen zijn all-in, wat betekent dat wij een lekkere en gezonde lunch verzorgen, allerlei tussendoortjes klaar hebben liggen en er op letten dat iedereen voldoende drinkt. En dat alles voor slechts €32,50!

Sportivunse Winterspelen Baarn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.