Kasteelse Klusjes Klaren

Kasteelse Klusjes Klaren

Kasteelse klusjes klaren met Ridder Wilg. Doe je mee?

Kasteelse Klusjes Klaren met Ridder Wilg

Geldersch Landschap & Kasteelen laat kinderen graag met kennismaken het Gelders erfgoed en het kasteel en de omgeving. Deze woensdagen kunnen kinderen op speelse wijze leuke en nuttige klusjes klaren in het kasteel.

Kasteel Doorwerth is een stoer middeleeuws kasteel. Op het kasteel werd gefeest, gedanst en soms zelfs gevochten door ridders! Maar meestal moest er hard gewerkt worden, en ook kinderen kregen weleens klusjes. Tijdens de klusjes middagen kunnen kinderen Ridder Wilg helpen. Het zijn geen saaie of stomme klusjes, het zijn juist leuke en soms spannende en zeker nuttige ‘Kasteelse klusjes’ om te klaren. Bij de kassa krijgen de kinderen de klussenlijst mee. Er is in bijna elke ruimte wel een leuke opdracht.

Reserveren is niet nodig.

Tijd: doorlopend tussen 11:00-17:00 uur.

Kosten: Naast reguliere toegang geen extra kosten.

Entree museum: € 11,50 en kinderen 4-18 jaar € 8,00. Kinderen met Museumkaart of op Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen Pas betalen € 3,00 (op vertoon van jaarkaart)

U kunt ook aan deze activiteit deelnemen op de woensdagen 29 april, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 30 december.

Kasteelse Klusjes Klaren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.