Voorjaarsvakantie stuifin op pluktuin Amstelveen

Voorjaarsvakantie stuifin op pluktuin Amstelveen

3 activiteiten waar je uit kunt kiezen deze voorjaarsvakantie!

Deze vakantie gaan we het gezellig maken in huis met deze pot die je eerst gaat schilderen dan mozaïeken en dan weer vullen met voorjaarsplanten. Met een leuke bijsteker… Heerlijk een stukje voorjaar in huis!!

Omdat het nog steeds winter is verdienen de vogels in de tuin ook wel extra aandacht. Wat dacht je van dit vogelhuisje extra lekker gemaakt met pindaslinger en zaadbollen met pindakaas??

Als laatste activiteit kan je kiezen voor het maken van zaadbommen, gemaakt van de bloemenzaden afkomstig uit de tuin. Zo ga jij goed voorbereid het voorjaar in en kun je in je eigen omgeving zorgen voor prachtige bloemen en planten. We gaan met klei en potgrond balletjes maken, die je dan thuis nog even mag laten drogen. Als het lente is kun je de balletjes op een plekje neerleggen waar jij graag wat meer bloemen wilt zien. Je krijgt de zaadbommen in een mooi zakje mee naar huis! En heel misschien zijn er ook al narcissen te plukken…

Tussen 13.00 tot 14.00 uur gaat het vuur aan in de vuurkeuken en kan je als je trek hebt hebt gekregen van alle dat geknutsel zelf een broodje bakken of popcorn poppen!

ps: natuurlijk kan je ook kiezen uit al onze andere workshops als je liever iets anders wilt maken.

Voorjaarsvakantie stuifin op pluktuin Amstelveen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.