Knutselen in Salland

Knutselen in Salland

Kom met je kinderen naar Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor een middagje knutselen. Door het jaar heen zijn er verschillende thema's, zoals fakkels maken en nestkastjes bouwen. De creatie mag na afloop mee naar huis.

Kom met je kinderen naar Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor een creatieve knutselmiddag. De kinderen kunnen hun fantasie loslaten op allerlei verschillende thema's, gericht op de seizoenen. Natuurlijk mag het knutselwerk na afloop mee naar huis


Nestkastjes timmeren - 21 feb, 15 en 22 mrt, 9 aug

Timmer je eigen nestkastje in elkaar. Alle materialen liggen klaar om zelf aan de slag te gaan, begeleiding is aanwezig en (groot)ouders mogen helpen. Het nestkastje kan je vervolgens in de tuin hangen of op je balkon. Daar mogen de vogels aan het werk en er zelf een nestje in bouwen! 

Vanaf 8 jaar. € 7,50 per nestkastje. Toegankelijk voor mindervaliden (ook met rolstoel). Honden niet toegestaan.


Arrangement: fakkel en vuur maken - 20 en 27 feb

Knutselarramgement: fakkel maken en wandelen, incl. soep met broodje. Je start met het maken van je eigen fakkel die je vaker kunt gebruiken, bijvoorbeeld in je tuin. Daarna ga je op zoek naar verschillende natuurlijke materialen in het bos, om een vuur mee aan te leggen (tondelsoorten). Natuurlijk maak je daar een vuur mee! Na afloop staat er wintersoep voor je klaar en bak je je eigen broodje boven het vuur. Inclusief ranja.

€ 10 p.p. Heb je een mes met veiligheidssluiting, neem die dan mee. Let op: kinderen enkel onder begeleiding van een ouder.Bij vuurverbod aangepast programma, deelname op eigen risico. Ism BosLeven en Zebrarups natuureducatie.

Knutselen in Salland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.