Fort Kerst Recycle Challenge
Fort Kerst Recycle Challenge

» Let op: deze activiteit is voorbij «

KERST RECYCLE CHALLENGE
Bouw een arrenslee van rotzooi en race met je gerecyclede arrenslee over de finish op een historisch fort. Denk aan een soort zeepkistenrace in kerstsferen. Een over de top en hilarisch kerst programma, perfect voor grotere groepen

Hilarisch teambuilding programma
Bij dit hilarische teambuilding programma ga je in teams bouwen aan een arrenslee. Gebruik de gerecyclede materialen op de marktplaats om een zo origineel mogelijk, duurzaam en snelle arrenslee te bouwen samen met je team.

Rudolph en de kerstman
Niet alleen moet er worden gebouwd, ook moet er een Rudolph en kerstman/vrouw aangewezen worden, want de arreslee wordt natuurlijk getrokken door een rendier en moet de kerstman/vrouw vervoeren Er is een prijs voor de meest originele slee alsook natuurlijk de snelste

Alle materialen die gebruikt worden voor deze challenge zijn gerecycled en worden na uw race weer uit elkaar gehaald om her te gebruiken.

Extra spelregels
Voorafgaand het evenement kunnen we samen met u eventueel nog extra spelregels toevoegen, zoals het vermelden van het bedrijfslogo op de arrenslee of het gebruiken van een bepaalde kleur.

 Bezoek www.fortevenementen.nl

Fort Kerst Recycle Challenge
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.