1

Fotobooth XXL bij Fort Evenementen


-advertentiepositie-Fotobooth XXL bij Fort Evenementen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

FOTOBOOTH XXL
Een leuke herinnering meegeven aan uw gasten na een personeelsfeest of bedrijfsfestival? Kies voor onze bijzondere fotobooth Niet alleen worden de fotos geprojecteerd op een zeer groot scherm (2 bij 3 meter), maar ook kunnen deze bewerkt worden met een digitale graffiti spuit. Hoe uniek Uiteraard wordt de gepimpte foto direct uitgeprint.

BEDRIJFSFESTIVAL
De fotobooth XXL is ideaal voor tijdens een bedrijfsfestival. Een toegankelijke activiteit voor jong en oud, die uw gasten alleen kunnen doen of met een groepje. Lekker vrijblijvend, maar wel met een bijzondere herinnering aan het festival. De fotos worden gemaakt met een mooi kader waarop uw logo staat vermeld (of eventueel met een thema indien gewenst).

PERSONEELSFEEST
Ook voor een personeelsfeest is deze fotobooth natuurlijk zeer geschikt Uw gasten gaan eerst op de foto bij n van onze medewerkers, waarna de foto op het grote scherm wordt geprojecteerd. Daar kunnen ze de foto gaan pimpen met een digitale graffiti spuit. Woorden kunnen worden toegevoegd, maar ook hoedjes, snorren en allerlei emojis. Van de foto wordt een leuke print gemaakt die uw gasten mee kunnen nemen als herinnering. Natuurlijk sturen wij na het evenement de fotos ook digitaal uw kant op.

 Bezoek www.fortevenementen.nl

Fotobooth XXL bij Fort Evenementen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.