Publieksdag: vaar naar Forteiland IJmuiden

Publieksdag: vaar naar Forteiland IJmuiden

Vaar zondag 6 september tijdens het Fortenfestival naar Forteiland IJmuiden voor een publieksdag met rondleiding. Kies uit 3 heenvaarten & 3 terugvaarten. Ideaal voor een leuk dagje uit met het hele gezin. #publieksdag #forteiland #ijmuiden

Zet koers naar Forteiland IJmuiden: een eiland met historie. Onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed

Stap aan boord van het schip Koningin Emma vanaf het Sluisplein naar het eiland varen om daar te worden rondgeleid door een ervaren gids. 
De rondleidingen worden gegeven op de eerste zondag van de maand. 

Het schip vertrekt op de publiekszondagen om 10.45, 12.45 en 15.10 uur vanaf het Sluisplein. De retourvaarten zijn om 13.00, 15.15 en 17.15 uur. Bij je reservering kan je een keuze maken voor je vertrek en routetijd.

Een plaatsbewijs voor het schip inclusief rondleiding op het eiland kost 12,50 euro (kinderen tot 6 jaar zijn gratis) en kunnen via onderstaande link worden besteld. 

Op het eiland kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje in de koepelzaal of op het buitenterras. Deze consumpties dienen contant te worden afgerekend, pinnen is op het eiland niet mogelijk. Ook zijn niet alle ruimtes op Forteiland toegankelijk voor rolstoelen, buggys en rollators. 

Publieksdag: vaar naar Forteiland IJmuiden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.