1

Fiets en Wandelbeurs 2020


-advertentiepositie-



Fiets en Wandelbeurs 2020

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jaarbeurs Utrecht is op 28-29 februari en 1 maart 2020 het decor voor de 16e Fiets en Wandelbeurs. Inspirerende bestemmingen, nieuwe routes, juweeltjes van arrangementen en outdoormateriaal: het is er allemaal te vinden. Themaland van deze editie is Duitsland.

Is ‘duurzaamheid’ belangrijk voor je? Dan kun je dit event niet links laten liggen. Wandelaars en fietsers laten traditioneel een kleine ‘footprint’ achter, ze volbrengen hun tochten op eigen kracht. Maar ook op fiets- en wandelgebied kun je natuurlijk verder ‘vergroenen’. Op de beurs tref je tal van voorbeelden voor klimaatvriendelijke, duurzame accommodaties en vakantie-arrangementen.

Themaland Duitsland
Ook Themaland Duitsland laat zich van zijn groene kant zien en presenteert de mooiste natuurgebieden aan de andere kant van de grens. Wist je dat maar liefst een derde van het landoppervlak beschermd natuurgebied is? 16 nationale parken, 105 natuurparken en 16 UNESCObiosfeerreservaten liggen klaar om ontdekt te worden. Dat kan perfect op de meer dan 200.000 kilometer aan wandelroutes of meer dan 200 lange-afstandsfietsroutes.

 Bezoek fietsenwandelbeurs.nl

Fiets en Wandelbeurs 2020
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.