De Grote Sencity Quarantaine Show

De Grote Sencity Quarantaine Show

Sencity Festival 2020 is, net als alle andere festival en evenementen in Nederland, geannuleerd als gevolg van het coronavirus. Wij zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben onze Possibilizing-filosofie ook nú toegepast: denken en handelen in mogelijkheden, in élke situatie. En ook deze keer met resultaat! Op zaterdag 28 maart gaat om 15:00 uur De Grote Sencity Quarantine Show live op Facebook en YouTube.

De herkenbare programmaonderdelen die samen Sencity maken hebben we in de mixer gegooid wat heeft geleid tot een tof nieuw concept. Verwacht een twee uur durende live talkshow op Facebook en YouTube met interviews, muziek, signdancers en nog veel meer. Uw host van de middag: Oscar Kocken! Maar het publiek is minstens net zo belangrijk en kan input leveren en via de live-chat meepraten.

Zit jij zaterdag 28 maart om 15:00 uur klaar achter je computer, smartphone of tablet voor deze unieke middag? Drankje in de hand, schaaltje chips op schoot en tune in voor De Grote Sencity Quarantaine Show!

De komende tijd delen we het programma met jullie dus blijf ons in de gaten houden!

De Grote Sencity Quarantaine Show

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.