Tip voor thuis: Online Workshop Eco Systeem maken




Tip voor thuis: Online Workshop Eco Systeem maken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 11 april om 13.00 uur geeft The Green Bar de voor de 2e keer een online "BEAT THE CORONA WORKSHOP" Eco-Systeem maken. Kun je toch iets leuks doen zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een tablet of laptop. Het voelt een beetje als latten (Living Apart Together) maar wij hebben er zin in en gaan er, net alsof je bij ons zou komen, een echte workshop van maken met alles erop en eraan! So, who is in?!

Vanaf morgen gaan wij pakketten maken waar alles in zit wat je nodig hebt voor het maken van een Eco-systeem.
Van een glazen pot met kurk tot planten, stenen, mos, grond en springstaartjes. Omdat we dus ook levend materiaal gaan versturen, is het belangrijk dat we dit niet te ver van tevoren doen. De planten voegen we pas net voor het verzenden toe zodat ze in goede staat bij jullie aankomen en je maar weinig werk hebt aan het onderhoud ervan tot de workshop begint.

We geven de workshop via Microsoft Teams. Als je de workshop vanaf een laptop volgt, hoef je hier niets voor te installeren of downloaden. Gebruik je een tablet of telefoon dan kan het zijn dat je wordt gevraagd een app te downloaden. Dat wijst zich vanzelf en is super easy. Wij zorgen dat we een kwartier voor aanvang online zijn dus je hebt echt alle tijd om op tijd te connecten.

Vanaf maandag 6 april gaan we pakketten versturen. Om te zorgen dat iedereen het pakket vòòr zaterdag 11 april binnen heeft, kun je de pakketten tot uiterlijk woensdag 8 april vòòr 12.00 uur bestellen voor verzenden. Bestellen voor ophalen kan op afspraak tot en met vrijdag 10 april. Woon je in Den Bosch (Den Bosch, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel) maar lukt het niet om je pakket op te halen? Dan kunnen we in sommige gevallen ook bij je bezorgen.

Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een app naar 073-6121293 voordat je definitief bestelt, dan weet je zeker of bezorgen gaat lukken. (Ja, dit is een vast nummer maar je kunt er ècht naar kunt appen :))

Inhoud van het pakket:

- Glazen pot met kurk van gerecycled glas
- Verschillende maten stenen
​- Actieve kool
- Voedingrijke potgrond
- Springstaartjes
- Mos
- Een mix aan planten
- Thee voor een heerlijk kopje (om de workshop mee te beginnen)
- The Green Bar glasstickertje
- Folder met onderhoudstips

Tijdens de LIVE workshop kun je ten alle tijden vragen stellen. Je doet dit door je vraag te typen.
Bij elke stap zullen wij je voldoende tijd geven om de stap mee te doen.
Dit betekent dat de workshop waarschijnlijk gewoon 2 uur duurt, net als in de winkel.
Wat ons betreft stoppen we pas als alle potten gevuld zijn en alle vragen beantwoord.
Tijdens een workshop leggen we ook altijd goed uit hoe je je Eco-Systeem het beste kunt onderhouden.
Dat gaan we nu natuurlijk ook doen en speciaal daarvoor voegen we ook een foldertje toe aan je pakket.

Aan het einde van de workshop krijg je ook een What's App nummer zodat je alle vragen die je daarna misschien nog hebt, kunt stellen. Telefonisch contact met Doctor Green is ook altijd mogelijk!

Wij hebben er heel veel zin in! Het vraagt misschien wat aanpassing hier en daar en het is een van de eerste keren natuurlijk maar wij denken echt het workshopgevoel bij jou in de huiskamer te kunnen brengen. Doe daarom gewoon lekker met het hele gezin of al je huisgenoten mee!

 Bezoek www.werkaandewinkelshop.nl

Tip voor thuis: Online Workshop Eco Systeem maken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.