Super Sapiens


-advertentiepositie-



Super Sapiens

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een vlo springt bijna 300 keer zo hoog als zichzelf, het jachtluipaard rent aan 100 km/u, de pistoolgarnaal creëert een supersonische knal. Maar... Wat zijn de superkrachten van de mens ? Ontdek het in het préhistomuseum door met uw gezin op een cultureel avontuur te gaan ! Let op: superkrachten brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee !

Weg met het idee dat een museum alleen maar serieus moet zijn. Leren en plezier maken gaan perfect samen ! deze zomer wordt ons avonturenpark omgevormd tot een enorme speeltuin met 11 uitdagingen voor het hele gezin, vanaf 3 jaar.

Onder andere: daal met uw helm en zaklamp af in de grot, kunt u vinden wat er is verborgen ? Als super sapiens hebt u superkrachten om alle plaatsen te verkennen ! Wandel over het jaagpad en spoor dieren op die uw gezin kunnen voeden. Welk wapen kiest u ? Bent u in staat om uw jachtmethode aan te passen aan het dier waarmee u oog in oog staat ?

En dit is nog niet alles ! Onze reputatie als eigenzinnig museum brengt ons ertoe om alles in vraag te stellen. Wat als we deze keer de grenzeloze energie van kinderen gebruiken om ze om te toveren tot gidsen ? Uitgerust met een schriftje stellen de kinderen de dag naar keuze samen en zetten ze het hele gezin aan het werk om de raadsels en uitdagingen op te lossen. Dé kans voor ouders om de rollen om te draaien en zich in alle rust te laten leiden door een natuurgebied van meer dan 30 hectare.

Super sapiens biedt u alle ingrediënten om samen op adem te komen, ver van de dagelijkse drukte en om de identiteit van uw gezin en uw plaats in de wereld te ontdekken.

 Bezoek www.prehisto.museum

Super Sapiens
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.