The Garden of Babylon

The Garden of Babylon

The Garden of Babylon: De keuken uit het Midden Oosten is hot! Geniet met je familie of vrienden aan je eigen tafel in een van de mooiste plekken in het Gooi, de tuin van Fier Bussum. Koop snel kaarten voor zaterdag 4 juli!

Midden-Oosters dineren in de buitenlucht
De keuken uit het Midden Oosten is hot Niet voor niets is het best verkochte kookboek 2019 van de Isralische chefkok Ottolenghi en is het Midden Oosterse restaurant Nenis the place to be in Amsterdam. Onze chefs serveren een prachtig driegangen diner, genspireerd op traditionele gerechten uit landen als Libanon, Turkije, Egypte, Syri en Isral. Geniet met je familie of vrienden aan je eigen tafel in een van de mooiste plekken in het Gooi, de tuin van Fier Bussum. Een verborgen parel van ruim 25.000 m2 aan groen rondom het indrukwekkend rijksmonument Fort Werk IV. Het diner en de voorzieningen worden uiteraard conform de corona protocollen verzorgd.

Sit down and take it away habibi
Welkom habibi Waan je in het Midden Oosten op ons terras vol met flikkerende kaarslichtjes, heerlijke geuren van de sish tawook en tafels op ruim 1,5 meter afstand van elkaar. We doen het dit jaar anders. We serveren niet aan tafel, maar werken met een afhaalsysteem. Ons drie gangen diner wordt ter plekke bereid door onze chefs. Per gang word je uitgenodigd om je eigen gerecht op te halen. Natuurlijk mooi gepresenteerd en per persoon verpakt. In onze bar serveren wij natuurlijk Effes bier, heerlijke Libanese wijnen en onze bijzondere Oriental Gin & Tonic. De menuprijs voor het Midden-Oosterse diner bedraagt 49,50 per persoon. Dit is exclusief drankjes, deze kunnen op de avond zelf afgerekend worden.

Programma
19.00 uur: ontvangst in de prachtige tuin van Fier Bussum
19.30 uur: aanvang diner
22.30 uur einde diner
Het gehele programma vindt buiten in de tuin van Fier plaatst. Wordt het slecht weer? Dan worden de gangen aangeboden als take away.

Wij houden ons aan de algemene richtlijnen volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM.
Reserveren?
Maak een reservering voor The Garden of Babylon: https://www.fierbussum.nl/the-garden-of-babylon/

The Garden of Babylon

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.