Preuvenement aan Huis

Preuvenement aan Huis

‘Preuvenement aan Huis’ is de coronabestendige versie die dit jaar het Preuvenement Assen zal vervangen. Een festival dat je vanuit huis kunt beleven mét elkaar, waarbij het uitgangspunt van het Preuvenement overeind blijft: een laagdrempelig voorproefje van wat Assen op cultureel en culinair gebied te bieden heeft in het aanstaande seizoen.

Livestream
Op 29 en 30 augustus 2020 zijn weliswaar de Gouverneurstuin en de Brink stil en leeg, in de theaterzaal van De Nieuwe Kolk zal er een doorlopend programma plaatsvinden dat in zijn geheel live te volgen is. Deze liveshow is een mix tussen muziekoptredens, theater, interviews, live-cooking en interactie met de kijkers thuis door bijvoorbeeld de mogelijkheid om live berichten en foto’s in te sturen.

Preuvenement aan Huis wordt opgenomen in Theater De Nieuwe Kolk. De optredens zijn live te volgen via een stream, thuis vanaf de bank. Vanaf augustus is er ook een beperkte oplage kaarten beschikbaar om aanwezig te zijn bij deze live-opnames. Houd de website www.preuvenementassen.nl in de gaten voor meer informatie over de line-up, de kaartverkoop en de verkoop van de Preuvenement Boxen.

Preuvenement Box
Normaal wordt het festivalterrein bevolkt door allerlei stands, houten chalets en foodtrucks van Assense horecaondernemers. Ook tijdens dit Preuvenement aan Huis zullen de hapjes en drankjes niet ontbreken: speciaal voor deze gelegenheid komt er een Preuvenement Box die op 29 en 30 augustus aan huis bezorgd wordt en de Preuvenement-ervaring compleet maakt. De besteller maakt daarbij kans op een mini-optreden van een artiest aan huis.

Preuvenement aan Huis

Preuvenement aan Huis

Preuvenement aan Huis

Preuvenement aan Huis