Dinner Experience: Kids Experience

Dinner Experience: Kids Experience

Bij Fort Kijkduin zorgen ze in juli en augustus voor een met een Fort Dinner Experience! Met op woensdag 26 juli de Kids Experience #kidsexperience #fortkijkduin

Fort Kijkduin, de plek waar je in juli en augustus een unieke pop- up dinner experience kan beleven

In Fort Kijkduin kun je in juli en augustus een bijzondere dinner experience met diverse chef-koks en bekende nationale artiesten verwachten. De koks en artiesten zullen de strijd met elkaar aangaan en een avond neerzetten vol met heerlijke gerechten en spectaculaire entertainment. 

Het Fort wordt omgetoverd tot een warm, intiem en sfeervol restaurant voor een beperkt aantal mensen per avond. Als gast dineer je op een plek midden in het historische fort. Gerechten worden bereid en geserveerd uit een prachtige open keuken in de zaal. 

Deze avond word je meegenomen in een verhaal met verschillende themas. Een intense avond welke jij zult beleven door een visueel spektakel, optredens van artiesten en een 3-gangen dinner wat voor jong en oud toegankelijk is en bereid wordt door de chef-koks en artiest van de avond. Dit maakt Het Fort niet de zoveelste voorstelling met eten, maar een ware dinner experience.

Fort Kijkduin is een Napoleontisch fort gebouwd in 1813 met een Noordzeeaquarium en een museum in het dorp Huisduinen, in de Noord Hollandse plaats Den Helder, een uur rijden van Amsterdam. Treed in de voetsporen van Napoleon en bezoek het spannendste fort van Nederland wat omringd is door een fantastisch landschap van duinen, strand en de zee. Laat je meeslepen door de mysterieuze gangen van het Fort en beleef een avond die je absoluut niet mag missen. 


A trip around the world
Jouw vakantie ook gecanceld door Corona? De maanden juli en augustus zorgen wij dat je alsnog a trip around the world kunt maken. Een tour door de Aziatische keuken, een smaakbeleving uit de Caribbean of ben jij eerder een fijnproever van eigen land? Elke avond kent zijn eigen thema waardoor iedereen zijn ultieme beleving kan kiezen tijdens deze speciale avond. Een fantastische Dinner Experience met optredens van verschillende artiesten en veel spektakel zal deze avond helemaal compleet maken Een beleving die jij absoluut niet mag missen
Let op Wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen om de regels van het RIVM in acht te nemen dus wees er snel bij

Wanneer:
11 juli Danny de Munk- Taste of Holland
18 juli Dries Roelvink - Taste of Asia
22 juli Girls Night Out - Girls Love Cocktails
26 juli Kids Experience - Tot 12 jaar

Kosten:
55 euro p.p. exclusief drinken 
79 euro p.p onbeperkt drinken

Dinner Experience: Kids Experience

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.