Vilten armbandje maken

Vilten armbandje maken

Leer vilten en maak je eigen armbandje. Kies je eigen kleuren en maak je eigen armbandje net als in de middeleeuwen van vilt.

Leer vilten en maak je eigen armbandje. Als je vandaag kasteel Hernen komt bezoeken, kan je ook eigen vilten armbandje maken. Kies je eigen kleuren en maak je eigen armbandje net als in de middeleeuwen van vilt.

Deze activiteit is bij de reguliere entree inbegrepen, u moet wel uw kaartje van te voren kopen of uw entreetijd reserveren.

Koop of Reserveer hier uw kaartje

Data: donderdag 30 juli en woensdag 12 en zaterdag 29 augustus tijdens de Kids Zomerweken.  

Openingstijden: 13.00-17.00 uur 

Entree: Inbegrepen bij reguliere entree. Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50  Donateurs Geldersch Landschap& Kasteelen en Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Kinderen verkleed als ridders in Kasteel Hernen Foto: Foto: Ton Rothengatter

Kasteel Hernen Foto: Kasteel Hernen

Kinderen op onderzoek uit in Kasteel Hernen Foto: Kasteel Hernen