1

Lazy Sunday


-advertentiepositie-



Lazy Sunday

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Start je zondag met cultuur én natuur op landgoed Larenstein in Velp!

Een van de nieuwste concepten van Studio26 uit Velp deze zomer is Lazy Sunday. Een evenement waarbij er iedere zondag om 14.00 en 16.00 uur een vers aanbod professioneel talent laat zien wat het in huis heeft. Dans, muziek, zang, luchtacrobatiek, spoken word – alle podiumkunstvormen komen voorbij.

Het Studio26 theater is geschikt voor circa 180 bezoekers. Vanwege de geldende coronamaatregelen is het theater volledig coronaproof ingericht, met voldoende afstand tussen zitplaatsen en een goed ventilatiesysteem. Per voorstelling worden daarom maximaal 50 mensen toegelaten.

Tickets kosten € 10 en zijn te bestellen via de website van Studio26. Voor de mensen die écht onderuit willen zakken, is er aanvullend een borrelplank vooraf mee te bestellen. En bij mooi weer kan men de Lazy Sunday aansluitend ook nog doorbrengen in de omliggende tuinen van landgoed Larenstein.

Lazy Sunday is onderdeel van de zomerprogrammering van Studio26. Naast dit concept zijn er doordeweeks ook summerschools, gratis lessen en workshops voor kinderen, elke zaterdag De Grote Familieshow voor het hele gezin en nog veel meer leuke activiteiten. Kijk op de website www.studio26.nl voor de volledige programmering en line-up voor de komende Lazy Sunday.

 Bezoek www.studio26.nl

Lazy Sunday
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.