1

Vaartocht van Delft naar Delfshaven




Vaartocht van Delft naar Delfshaven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vaar mee over de Trekvaart de Schie. Start bij de Huszar, de vml staalfabriek, en ervaar de schoonheid van de polder. Varend van Delft naar Oud Overschie (stop voor koffie en bezoek) en verder naar Werelderfgoed Van Nelle fabriek.
Speciale zomerse dagtocht over de Trekvaart de Schie van 10.30 uur – 16.30 uur met volop aandacht voor het verhaal van de Pelgrimvaders die 400 jaar geleden vanuit Delfshaven vertrokken naar de Nieuwe Wereld; met het schip de Speedwell zetten ze koers naar Amerika.

Dé mogelijkheid om deze bijzondere vaarroute over de Schie naar Delfshaven te ervaren mét het verhaal van de Pelgrimvaders/Pilgrims maar óók het verhaal van de Trekvaart, de welvaart, het porselein én Van Nelle.
Vaar mee over de historische Trekvaart de Schie, ontdek de rijke geschiedenis van dit mooie, veelzijdige water en ontdek wie er gevaren hebben.

Deze vaart start bij de Huszár, de voormalige Braatfabriek (Hooikade in Delft). Varend door de prachtige polder bezoeken we de oorspronkelijke haven van Delft; Delfshaven.
Maximaal 10 personen aan boord, wees er snel bij, nog slechts 5 plekken!

Vaarprogramma t/m oktober zie www.natuurlijknicole.com/?page_id=287

Ervaar deze unieke vaartocht over de Schie! Geniet van de rust, de prachtige architectuur en historische grootsheid.

 Bezoek natuurlijknicole.com

Vaartocht van Delft naar Delfshaven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.