Audiotour Stelling van Amsterdam & horeca

Audiotour Stelling van Amsterdam & horeca

Ontdek op Fort KIJK het bezoekerscentrum over de natuur en het landschap van de Stelling van Amsterdam met een audiotour. Op zaterdag 19 en zondag 20 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren is een pre, horeca is ook geopend. Ontdek het bijzondere van de Stelling van Amsterdam via de audiotour

Loop door het fort met de audiotour over de natuur en het landschap van de Stelling van Amsterdam. Beleef hier hoe de Stelling eerst de mens en later het landschap beschermde. tijdens je bezoek. Hoe werd een fort gebouwd, geheim gehouden? Ervaar de inundatie. Landschap: welke bewegingen zijn er in de natuur, onzichtbare natuur, zeldzame natuur. En wat zijn de toekomstdromen voor de stelling? Volg de Stellinglijn als bron van alle verhalen en neem zelf deel aan dit verhaal Stemmen van de boswachter en de fortwachter nemen je via de audiotour mee op reis. Er is dus geen gids of extra uitleg nodig. Verbeelding, projecties, licht en donker laten de unieke architectuur van het fort tot zijn recht komen.

Laat je verrassen en ontvang na de audiotour een leuk aandenken na het uitbrengen van je stem Geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf ca. 6 jaar. Geniet na je ontdekkingstocht door het fort van een kop koffie of thee in de Poterne of in de tuin.

Coronamaatregelen
Het fort is weer open voor een zeer beperkt aantal mensen per uur. Het kan zijn dat we u even vragen te wachten als er net andere bezoekers zijn gestart met de audiotour. Boek daarom vooraf je ticket met een tijdslot, dan ben je verzekert van je toegang.

Audiotour Stelling van Amsterdam & horeca

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.