Rondje Ammersoyen

Rondje Ammersoyen

Een kasteelbezoek in combinatie met een wandeling om het kasteel met een gids. Zo beleeft u landgoed en kasteel Ammersoyen helemaal!

In de Week van het Landschap organiseert kasteel Ammersoyen het ‘Rondje Ammersoyen’; een kasteelbezoek in combinatie met een wandeling om het kasteel met een gids. Zo beleef je landgoed en kasteel Ammersoyen helemaal!

Ga mee met het ‘Rondje Ammersoyen’ en ontdek kasteel Ammersoyen van binnen en van buiten. De buitenzijde van het kasteel is minstens zo mooi als de binnenzijde! De gids neemt je mee voor een wandeling over het pad langs het kasteel. Aan de hand van wat er buiten aan het kasteel te zien is; vertelt de gids je over de geschiedenis van deze zeven eeuwen oude waterburcht en tal van leuke weetjes. Aansluitend kun je op eigen gelegenheid het kasteel bezichtigen.

Goed om te weten:

De wandeling om het kasteel met de gids duurt maximaal 45 minuten.
Aansluitend kun je binnen het geboekte tijdslot het kasteel bezichtigen.
De groep is nooit groter dan 8 personen + de gids, om zo op het buitenterrein de 1,5 meter afstand goed in acht te kunnen nemen vanwege de corona-maatregelen.
Voorafgaand of na afloop kun je terecht in Het Koetshuis op de voorburcht met een drankje en wat lekkers of bijvoorbeeld een lunch, met prachtig uitzicht op het kasteel vanaf het terras.  
Datum: woensdag 14, donderdag 15, zaterdag 17 oktober

Tijd: 11.00 uur en 13.00 uur

Entree: 5,00 euro p.p. + entree kasteel. De Museumkaart, de donateurspas van GLK zijn alleen geldig voor de entree kasteel.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaande link

E-TICKET RONDJE AMMERSOYEN NOG NIET BESCHIKBAAR

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR, Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl of 073-594 9542

Rondje Ammersoyen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.