FORTFAIR 2020 - Kunst & Streekproducten

FORTFAIR 2020 - Kunst & Streekproducten

Kom kijken en kopen tijdens de FORTFAIR 2020 met Kunst & Streekproducten vrijdag 23 oktober op @FortSabina. Tijdens de FORTFAIR zijn betaalbare kunst, streekproducten en andere leuke items te koop.

Kom kijken en kopen tijdens de FORTFAIR 2020 met Kunst & Streekpoducten vrijdag 23 oktober op Fort Sabina. Tijdens de FORTFAIR zijn betaalbare kunst, streekproducten en andere leuke items te koop. Geniet van het buiten en het binnen van het fort tijdens deze FORTFAIR 2020. De toegang is gratis. De FORTFAIR is open van 11-16 uur. 

De keukenbrigade van Brasserie de Kletsmajoor staat voor u klaar om weer wat lekkers te serveren van de kaart. U kunt binnen en buiten zitten. Voor binnen graag even reserveren bij de bar in de doorgang of mail naar info@dekletsmajoor.com. 

Onderstaande deelnemers zijn enthousiast om mee te doen aan Sabina's eerste FORTFAIR. U treft hen binnen en buiten op diverse locaties aan.

KUNST : Inge van Rijsbergen met textiel- en lederkunst, Ria Helderop met keramiek, Ingrid Beijen met bachbloesems en Thea Nooteboom met keramiek en Michelle Nooteboom met haar handgemaakte leren tassen

ANDERE ITEMS: Ingeborg Aardoom met bordjes, tegels, vachten en meer, Tine van der Zee met de wat duurdere merkkleding.

STREEKPRODUCTEN: Ook ontbreken natuurlijk de heerlijke forthoning en fruitige en andere streekproducten niet. 

FORTFAIR 2020 - Kunst & Streekproducten

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.