Lichtfestival De Grote Schijn Rotterdam


Lichtfestival De Grote Schijn Rotterdam

De Grote Schijn keert dit najaar terug naar Rotterdam met een geheel nieuwe lichtshow die zorgt voor verwondering!

De Grote Schijn is een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt in oktober het decor voor een bijzondere avondwandeling. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden. De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor.

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze ruim 2 kilometer lange wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud.

Beleef een geheel nieuwe lichtshow die zorgt voor verwondering!

Waar is De Grote Schijn?
De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje.

Lichtfestival De Grote Schijn Rotterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.