1

Stevige wandeling over de Kwade Hoek en naar het strand


-advertentiepositie-Stevige wandeling over de Kwade Hoek en naar het strand

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga je mee met deze stevige wandeling door de Kwade Hoek, door de duinen en naar het strand, om te kijken wat daar zoal kan zijn aangesp Ga je mee met deze stevige wandeling door de Kwade Hoek, door de duinen en naar het strand, om te kijken wat daar zoal kan zijn aangespoeld?. Ga je mee met deze stevige wandeling door de Kwade Hoek en het achtergelegen duingebied?

Wandelen door een oerlandschap

We gaan een stevige wandeling maken over de Kwade Hoek, door een oerlandschap van een grotendeels buitendijks gelegen natuurgebied. Tijdens de wandeling doorkruisen we begroeide delen met dichte struiken. Maar dichter bij de zee wordt het landschap opener. De kust groeit hier nog aan en dat is een heel bijzonder landschap!

Aanspoelsel

De gids is ook een echte strandkenner. Wieren, schelpen en ander aanspoelsel: altijd ligt er wel wat verrassends tussen op de Kwade Hoek! En ja: waarom heet het gebied Kwade Hoek? Vraag het maar aan de gids.

Activiteiten & corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 12 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Schud geen handen
  • Vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je ellenboog
  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt        

Annuleren

  • Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de gids, weersomstandigheden (te harde wind of onweer) of te weinig deelnemers. Bij regen gaat de excursie door.

  • Je bent verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers of een huisgenoot. Bel zodra hier sprake van is tot anderhalf uur voor vertrek. Je geld wordt teruggestort.

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling

Neem je verrekijker mee

Trek stevige, dichte wandelschoenen aan of  liefst laarzen, want het kan erg drassig zijn.

Trek warme kleding aan

Honden kunnen niet mee.

De wandeling is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar

De wandeling duurt ongeveer 2 uur

Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats Kwade Hoek

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Stevige wandeling over de Kwade Hoek en naar het strand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.