1

Online lezing over Stelling van Amsterdam




Online lezing over Stelling van Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdagmiddag 21 november wordt een online lezing over de Stelling van Amsterdam verzorgd. Voor iedereen die de gedachten even wil

Op zaterdagmiddag 21 november wordt een online lezing over de Stelling van Amsterdam verzorgd. Voor iedereen die de gedachten even wil verzetten of wat leuks wil doen.

Je hebt vast wel eens gehoord over de Stelling van Amsterdam, dat een van de UNESCO Werelderfgoed-monumenten van ons land is. Neem deel aan de online-lezing als je meer wilt weten over de 46 forten en batterijen rond de hoofdstad. Misschien was een van je voorvaders wel een van de 12.500 militairen die er in de Eerste Wereldoorlog hielpen om ons land buiten een oorlog te houden?

In de multimediale presentatie van Ren Ros leer je alles over Stelling van Amsterdam. Hij voert sinds 1998 als vrijetijds-historicus archief- en veldonderzoek uit naar het militair erfgoed in de regio Amsterdam.

Om aan de lezing deel te nemen moet je vooraf de GoToMeeting software installeren, via onderstaande link, of gebruik je de Google Chrome webbrowser.

Neem, vanaf 15.15 uur, deel aan de lezing met de andere link. De lezing begint om 15.30 en eindigt ongeveer om 17.00, met  een korte pauze.
 
Aanmelden is niet nodig.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de lezing, maar een donatie t.b.v. de kosten wordt op prijs gesteld. Consumpties moet je zelf verzorgen en zijn voor eigen rekening...

GoToMeeting software downloaden
https://global.gotomeeting.com/install/182244997

Deelnemen aan de lezing
https://global.gotomeeting.com/join/182244997

 Bezoek doccentrum.stelling-amsterdam.nl

Online lezing over Stelling van Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.