Zorgeloos zwerven, dwars door NP Loonse en Drunense Duinen


-advertentiepositie-Zorgeloos zwerven, dwars door NP Loonse en Drunense Duinen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heb je altijd al gewild om de Loonse en Drunense Duinen over te steken zonder te verdwalen? Dan is dit de wandeling voor jou. Pak je ka Heb je altijd al gewild om de Loonse en Drunense Duinen over te steken zonder te verdwalen? Dan is dit de wandeling voor jou. Pak je kans om urenlang zorgeloos te zwerven over de hei, langs bospaadjes door stille bossen en over zandverstuivingen. Kom echt even los van de dagelijkse beslommeringen tijdens deze flinke wandeling. In totaal zijn we 5 uur onderweg. . Heb je altijd al gewild om de Loonse en Drunense Duinen over te steken zonder te verdwalen? Dan is dit de wandeling voor jou. Pak je kans om urenlang zorgeloos te zwerven over de hei, langs bospaadjes door stille bossen en over zandverstuivingen. Kom echt even los van de dagelijkse beslommeringen tijdens deze flinke wandeling. In totaal zijn we 5 uur onderweg.

Bijzondere plekken

Met een duingids struin je vanaf Natuurpoort van Loon, dwars door de duinen naar De Drie Linden in Giersbergen. En weer terug! En dat gaat dan natuurlijk niet over gebaande paden. Ontdek bijzondere plekken waar je op eigen gelegenheid niet zomaar komt. Houd je adem in op het stilste plekje van de duinen, verwonder je over de smidse van de specht of neem een kijkje in het domein van de rugstreeppad. De duingids heeft nog natuurlijk nog meer in petto dus ga mee en kom erachter. Halverwege pakken we de broodnodige rust bij De Drie Linden en is het tijd voor koffie of thee met appelgebak, gewoon bij de wandeling inbegrepen. Dus trek die stevige schoenen aan en meld je nu aan.

Praktische informatie

  • Aanmelden is nodig zodat we voldoende gidsen klaar hebben staan.
  • Graag een kwartier voor het begin aanwezig zijn. Dan kunnen we op tijd op pad.
  • Koffie/thee met appelgebak tijdens de pauze zijn inbegrepen in de prijs.
  • Honden zijn niet toegestaan tijdens deze wandeling.
  • IVN Brabant verzorgt deze struintocht. 06-30119203 (kantoortijden) of nationaleparken-zuid@ivn.nl

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Zorgeloos zwerven, dwars door NP Loonse en Drunense Duinen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.