Beelden - A. Westra & Schilderijen - S. Stawicki
Beelden - A. Westra & Schilderijen - S. Stawicki

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 1 december 2020 t/m 25 februari 2021 is de expositie van Ans Westra (beelden) en Simone Stawicki (schilderijen) te bezichtigen in de kleine toonzaal, Eemlandweg 7 in Huizen.

Ans Westra maakt beelden in steen en brons. Wat haar fascineert is de ambachtelijkheid; de zoektocht naar een geschikte steen, vervolgens het maken van een plan (tekening, klei- en studiemodel), het “verkennen” van de steen, en het bijstellen van het oorspronkelijke plan om uiteindelijk te komen tot een resultaat. Haar inspiratie haalt zij uit het diepe zuiden van Italië waar de Oude Grieken hun sporen hebben achtergelaten.

Simone Stawicki toont werken met het thema 'Liefde'. Liefde is de essentie van ons bestaan. Liefde is leven. Liefde is intens en krachtig. Zij is geïnspireerd door het boek ‘Hooglied’. In dit thema staan vooral interculturele relaties centraal, relatie tussen twee verschillende culturen.
Er zijn schilderijen te zien van olieverf, acrylverf en gemengde technieken.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend op de eerste zaterdag en zondag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl.

 Bezoek www.dekleinetoonzaal.nl

Beelden - A. Westra & Schilderijen - S. Stawicki
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.