Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen
Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In Attractie- en Vakantiepark Slagharen is het vanaf 21 november weer tijd voor Winter Slagharen. Vol gezellige lampjes en winterse sferen. En het belangrijkste niet te vergeten natuurlijk: de attracties!

Een ritje in de Gold Rush mag niet ontbreken of geniet van een winters uitzicht in de Big Wheel. Warm lekker op met een beker warme Chocomel of in de overdekte attracties. Wat dacht je van de Sky Tower, de overdekte speelplaats Phileas Fun House of geniet van de 4D-film Storks.

Schaatsen in het Winter Western Village
Vriest het niet hard genoeg buiten om te kunnen schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren in Winter Western Village.
De ijsbaan is op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend.

Wensen, dromen en verhalen
Farmer Frank heeft een hele bijzondere boom op de prairie staan, een levensgrote wensboom! Jong en oud kunnen hierin hun wensen ophangen. Samen met zijn vogelverschrikkers Charly, Robbie en Nicky beschermt Farmer Frank jouw wensen tegen de Red Bandits. Daarnaast vertelt hij prachtige verhalen over het Wilde Westen en de prairie. Vanaf 12 december draagt Farmer Frank het stokje over aan de Winterelf. De Winterelf laat in de winter wensen in vervulling gaan. Daarnaast vertelt hij prachtige verhalen over de winter, het Wilde Westen en de prairie.

Iedere week worden er wensen uit de boom gehaald die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy en Rosie, je favoriete influencer ontmoeten of luchtballon varen. Wat is jouw grootste wens? Vertel het ons en wij hangen jouw wens in de boom.

 Bezoek www.slagharen.com

Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.