IMPACT Showcase met Melvin met de A & Niks Nieuws
IMPACT Showcase met Melvin met de A & Niks Nieuws

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In deze showcase van IMPACT zie je twee previews: MELVIN MET DE A van makers-duo Mel & Mee (Melvina Figarao en Esmée Ronde) en NIKS NIEUWS van Marco Martens en Luan Buleshkaj. Host Esmée Ronde neemt je mee door het programma en de Q+A.

MELVIN MET DE A

Melvin met de A vertelt het verhaal van een Antilliaans meisje dat zich anders voelde, maar het thuis niet durft te bespreken. Haar coming out beleefde zij daardoor ‘speechless’. Een overduidelijke transitie die zij in stilte onderging.

Hoe praat je hierover? En zeker met je moeder? Of zegt de stilte genoeg?…

Mel & Mee worden in het ontwikkelingsproces geadviseerd door Floris van Delft.

NIKS NIEUWS

In Niks Nieuws vatten Marco en Luan het nieuws en recente topics op een leuke manier samen in spoken word, liedjes en improvisatie.

“Omdat het (reguliere) nieuws zich richt op de incidenten vertekent dat ons wereldbeeld enorm en in tijden van polarisatie gebruiken wij als makers het nieuws juist om de verbinding te zoeken. We lachen, ontroeren en relativeren.”

Marco en Luan zijn druk bezig met het ontwikkelen van hun voorstelling. Ze worden o.a. ondersteund door coaches Ad-Just Bouman (theater/improvisatie-comedy/tv) en Jop Eikelboom (De Speld/Zondag met Lubach).

Over de IMPACT Showcase
Tijdens de IMPACT Showcase zie je rough cuts, previews en try-outs. Met jouw aanwezigheid maak je deel uit van het maakproces en help je de makers hun ruwe diamanten te slijpen.

Theaterregisseur: Floris van Delft

 Bezoek theaterzuidplein.nl

IMPACT Showcase met Melvin met de A & Niks Nieuws
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.