Vrolijke Vogelhuisjes

Vrolijke Vogelhuisjes

Expositie van vrolijke vogelhuisjes en abstracte Schilderijen.

Helaas is, i.v.m. de huidige coronamaatregelen, deze expositie momenteel niet te bezoeken. De expositie is verlengd en weer te zien zodra de poort open gaat.

Houtkunstenaar Ger Pekel en kunstschilder Geert Lemmers exposeren in kasteel Hernen.

De in Hernen woonachtig Ger was al eerder rondom het kasteel te zien met zijn “quarantaine café” in de gracht. Deze winter toont hij vooral zijn vogelhuisjes vol humor. Ketels, helmen koffiemolens, telefoons en meer spullen en attributen uit het verleden vormen de basis voor het “nieuw Hernens realistisch vogelhuisisme’.
Ook zullen er nog enkele houten sculpturen van Ger te zien zijn.

Geert Lemmers is bekend om zijn PhotoArt maar in Hernen toont hij enkele van zijn recente abstracte schilderwerken. Met zijn werk wil hij in ieder geval altijd, dat zijn abstracties een verhaal vertellen en vooral ook een (goed) gevoel oproepen. Bij hem zelf, maar hij wil ook dat de beschouwers er hun eigen fantasie in kwijt kunnen. 

Deze bijzondere expositie is uitsluitend te bezoeken i.c.m. een bezoek aan kasteel Hernen. Het kasteel is tijdens de wintermaanden uitsluitend op zondag geopend en op extra dagen tijdens de schoolvakanties.

Reserveren verplicht. 

Zodra er een datum bekend is wanneer we onze poort weer kunnen openen kunt u hier uw kaartjes bestellen/reserveren.

Entree: uitsluitend te bezoeken i.c.m. een geldig entree bewijs voor kasteel Hernen. Reserveren verplicht kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00 Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumkaart gratis 

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. 

Info:  hernen@glk.nl

Vrolijke Vogelhuisjes

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.