Workshop kleur& moodboard

Workshop kleur& moodboard

Heb je een vriendinnendag, een familiedag of een teambuildings uitje van je bedrijf? Dan is het natuurlijk super gezellig om met zijn a

De workshop start om 13.00 uur met een rondleiding door kasteel Rosendael. Aansluitend wordt je naar de Noordvleugel gebracht waar de workshop zal plaatsvinden. Je kunt ervoor kiezen om voorafgaand aan de kasteelrondleiding ook het park te bezoeken. Het park is geopend vanaf 11.00 uur.

Tijdens dit gezellige en inspirerende uitje, vertelt Clari je alles over de 12 kleurtypes gebaseerd op de 4 seizoenen en het gebruik van kleur en style. Het maken van een mood board tijdens deze workshop geeft altijd veel gesprekstof inspiratie en bovenal veel gezelligheid. Gedurende de workshop wordt voor koffie, thee, sapjes en een hapje gezorgd.

Clari heeft veel ervaring op het gebied van kleur en style adviezen. Daarnaast heeft zij haar kennis up to date gehouden door regelmatig trainingen te volgen. De mood boards kunnen natuurlijk na afloop worden meegenomen en als afsluiting krijgt iedereen een leuke attentie mee in een goodiebag. Iedere deelnemer ontvangt een bijpassende kleurkaart.

Datum en tijd: Zondag 9 mei 2021, aanvang 13.00 uur met rondleiding kasteel.
Duur: Rondleiding kasteel 1 uur en workshop 2,5 uur
Deelnamekosten, inclusief park- en kasteelbezoek: € 54,00 per persoon
Deelname: maximaal 8 personen (doorgang bij minimaal 6 personen)
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.
Reserveren: reserveren noodzakelijk en mogelijk vanaf 1 maand voor aanvang via deze website.

Kinderen spelen bij Kasteel en park Rosendael Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Drone shot Kasteel en park Rosendael Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Verklede kinderen in Kasteel Rosendael Foto: Foto: Floor ten Brink