AFGELAST Binnenstebuiten

AFGELAST Binnenstebuiten

De hoogtepunten van kasteel en park tijdens een wandeling van 750 meter om de kasteelgracht. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes reserveren.

Maak kennis met de oorspronkelijke bewoners, beleef het kasteel op geheel nieuwe wijze en dit alles in de buitenlucht en omringd door het weelderige groen van het kasteelpark. Gelderse geschiedenis in vogelvlucht over goed toegankelijke paden.  

Periode: Elke vrijdagmiddag tot en met 29 oktober 2021. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes reserveren.

Tijd: 14:00 uur en 15.30 uur. De rondleider wacht jullie op bij de ingang van het Bouwhuis. Er is plaats voor maximaal 10 personen per tijdslot. 

Duur en toegankelijkheid: De rondleiding duur circa 1 uur en is ook zeer geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn, lastig trappen kunnen lopen en voor rolstoelgebruikers. 

Afstand: 750 meter. 

Deelname: € 6,50 voor volwassenen, kinderen t/m 18 jaar € 4,00. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. 
Museumkaart en Donateurspas niet geldig.  

Goed om te weten: Een ticket voor Cannenburch Binnenstebuiten is alleen te gebruiken voor deze buitenrondleiding en geeft geen toegang tot het kasteel. 

Adres: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.  

Informatie: Jaarrond kunt u ons bereiken via: cannenburch@glk.nl 

Reserveren: Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes reserveren.

AFGELAST Binnenstebuiten

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.