Nee! (2+)

Nee! (2+)

Twee is nee. Iedere vader of moeder zal dit herkennen aan hun peuter. Tessa en Olivier spreken in deze voorstelling ouders en kinderen toe. Dat doen ze met een flinke dosis humor. Nee! zit vol beweging en interactie.

Het verhaal
Heel de dag door moet je als kind van alles doen waar je geen zin in hebt. Er wordt zoveel van je verwacht. Maar wat als je helemaal niet wilt doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en ‘nee’ te zeggen? Tessa en Olivier zeggen in deze voorstelling keihard “nee”. Best vaak ook. Op alles waar ze geen zin in hebben. Het is veel leuker om je eigen keuzes te maken of je eigen gevoel te volgen. Dat levert een mooi avontuur op.

Peuteruurtje
Tijdens het peuteruurtje maken peuters kennis met theater. In het theatercafé kijken ze naar een voorstelling van een half uur. Voorstellingen zijn altijd herkenbaar en gaan over onderwerpen waar kinderen dagelijks mee te maken hebben. Na afloop van de voorstelling is er een extra activiteit.

Nee! (2+)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.