Eighty5ive X Alien Mag

Eighty5ive X Alien Mag

Theater Zuidplein en Eighty5ive slaan de handen ineen voor een splinternieuw concept. Eighty5ive invites is een serie van vier avonden met verschillende collectieven en platforms uit Rotterdam.

Samen met deze collectieven brengt Eighty5ive een avondvullend programma met muziek als rode draad. Thema’s als zelfontplooiing en female empowerment komen voorbij in een mix van talks, workshops, lokale showcases en meer. Deze tweede editie nodigt Eighty5ive Alien Mag uit. Een online platform over girlpower en zelfacceptatie.

Alien Mag
Alien Mag daagt haar publiek uit om anders te kijken naar bestaande schoonheidsidealen en denkpatronen. Het platform streeft naar een samenleving waarin jonge vrouwen zichzelf iedere dag vieren en hun talenten volop benutten. Hoe? Door persoonlijke verhalen te maken, talks en brainstorms te organiseren en (opkomend) vrouwelijk talent een podium te bieden.

Later dit seizoen nodigen we de volgende gasten uit:
– AMPFEMININE, een Rotterdams all female dj collectief
– We Don’t Care, een multidisciplinaire groep creatives uit Rotterdam Zuid

Eighty5ive
Eighty5ive werd eind 2011 opgericht door Daniël de Keizer. Eighty5ive begeleidt en ondersteunt artiesten en werkt verder met allerlei organisaties en bedrijven binnen muziek en de cultuursector. Eighty5ive werkt vanuit Rotterdam met artiesten als Gita Buhari, GreyHeads en Socks;SportsSocks, maar ook met makers als Ivan Winter. Eighty5ive verzorgt programmering, boekingen en management, maar coacht en adviseert ook.

Eighty5ive X Alien Mag

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.