Nederlandse dieren, Tropische kleuren en vormen – Online lezing door insect

Nederlandse dieren, Tropische kleuren en vormen – Online lezing door insect

Verre reizen naar tropische oorden, wie droomt er niet van! Helaas zijn we gedwongen dit jaar dichter bij huis te blijven en blijven de Verre reizen naar tropische oorden, wie droomt er niet van! Helaas zijn we gedwongen dit jaar dichter bij huis te blijven en blijven de ontmoetingen met de tropische, felgekleurde dieren van over de hele wereld uit. Toch zijn er ook in Nederland prachtig gekleurde dieren. Insectenkenner Robin Kraaij neemt ons donderdagavond 4 maart om 19.30 uur mee in de wondere wereld van de bijzondere kleine dieren in ons land. .

Verre reizen naar tropische oorden, wie droomt er niet van! Helaas zijn we gedwongen dit jaar dichter bij huis te blijven en blijven de ontmoetingen met de tropische, felgekleurde dieren van over de hele wereld uit. Toch zijn er ook in Nederland prachtig gekleurde dieren. Insectenkenner Robin Kraaij neemt ons donderdagavond 4 maart om 19.30 uur mee in de wondere wereld van de bijzondere kleine dieren in ons land.Niet alleen in het buitenland vinden we bijzondere dieren. Wie dichter bij huis kijkt naar de kleinere dieren, komt er achter dat je helemaal niet ver hoeft om prachtig gekleurd dieren te vinden. Daarnaast zijn er ook in Nederland dieren die een vreemde vorm hebben of zich op een bijzondere manier gedragen.Robin Kraaij is een echte natuurliefhebber en heeft zich toegelegd op insecten, reptielen en amfibieën. In deze leuke humorvolle lezing neemt Robin Kraaij je mee in de wereld van deze kleine juweeltjes van de Nederlandse natuur. Welke prachtige dieren komen hier voor en waarom zijn deze dieren zo fel gekleurd? Waarom hebben sommige dieren een rare vorm of gek gedrag? Op deze vragen krijg je vanavond het antwoord! Laat je een avond lang verbazen door de tropische kleuren en vormen van onze Nederlandse diersoorten en krijg tips om deze prachtige dieren ook zelf te vinden in de Nederlandse natuur!Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op donderdagavond 4 maart om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.Door jouw deelname steun je het behoud van Landgoed Mookerheide.

Nederlandse dieren, Tropische kleuren en vormen – Online lezing door insect

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.