gelderland

Gelderland Natuurpark (32)

Park Klarenbeek

ARNHEM, GELDERLAND - Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van één van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

elke dag geopend

entree gratis

Gelderse bezoekerscentra

ARNHEM, GELDERLAND - Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Informatiecentrum Renkums Beekdal

RENKUM, GELDERLAND - Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Wilderniscafé De Waard van Kekerdom

KEKERDOM, GELDERLAND - Hét start- en eindpunt voor een wandeling in bosreservaat de Millingerwaard en de plek voor een kopje koffie of heerlijke tapas: dat is het Wilderniscafé.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag

entree vanaf € 5,50

Kootwijkerzand

KOOTWIJK, GELDERLAND - Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie

UITagenda