Studio 26 Dinnershow Goud

Studio 26 Dinnershow Goud

Save the date: 21 en 22 april Dinnershow Goud in een ander jasje

VELP – Eind april is het weer tijd voor Dinnershow Goud verzorgd door Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, in nauwe samenwerking met Rijn IJssel. Met iedere editie een uniek thema, staat deze editie alles in het teken van ‘Golden Movies’. Zo kan er tijdens de show genoten worden van de echte filmklassiekers die de revue passeren. Echter wordt deze Dinnershow Goud nét even iets anders dan voorgaande jaren.
De Dinnershow Goud vindt normaliter jaarlijks plaats in Bemmel, maar helaas is dat dit jaar vanwege de beperkende coronamaatregelen niet mogelijk. Toch is de organisatie niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een fantastisch alternatief bedacht. Als het publiek niet naar de show toe kan komen, dan komt de show toch naar het publiek!
Bij deze editie wordt de kijker vanuit zijn of haar woonkamer live meegenomen naar de tv-studio van Dinnershow Goud. Via een livestream show kan er genoten worden van een spectaculaire avond verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en de Nederlandse Musical Academie. Om de dinerervaring te behouden, krijgt de kijker de mogelijkheid om een borrelbox bij het ticket te bestellen. Deze borrelbox is voorzien van verschillende hapjes en drankjes samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen.
Jaarlijks werken er zo’n 300 studenten mee en inmiddels hebben er al meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud. De productie en artistieke leiding van het entertainment wordt verzorgd door Studio26, dat vele regionale, nationale en internationale voorstellingen en culturele evenementen op haar naam heeft staan.
De livestream show vindt plaats op woensdag 21 april en donderdag 22 april. De show start om 19.30 uur en biedt een avondvullend programma. Ticketprijs voor de livestream is €10,-. De borrelbox (geschikt voor twee personen) kan worden besteld voor €25,- inclusief bezorging.

Studio 26 Dinnershow Goud

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.