Natuurpubquiz

Natuurpubquiz

Na een reeks lezingen die Natuurmonumenten heeft georganiseerd, bent u nu zelf aan de beurt. Op 15 april bent u van harte welkom om dee Na een reeks lezingen die Natuurmonumenten heeft georganiseerd, bent u nu zelf aan de beurt. Op 15 april bent u van harte welkom om deel te nemen aan de natuurpubquiz. .

Na een reeks lezingen die Natuurmonumenten heeft georganiseerd, ben je nu zelf aan de beurt. Op 15 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan de natuurpubquiz. Door een bonte verzameling aan vragen die veel, of net iets minder, met natuur te maken hebben aan jou voor te leggen, zoeken wij beste natuurkenner van de avond!Natuurlijk zijn er voor de beste deelnemers leuke prijzen te winnen. Van een exclusieve excursie met de boswachter tot natuurboeken en heerlijke appelcider. 

Dus doe mee! Het enige dat je hoeft te doen is inschrijven en zelf een lekkere versnapering te regelen voor het echte Pub gevoel. Tot dan! Boek een ticket voor deze quiz op donderdagavond 15 april om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 3,- voor leden van Natuurmonumenten en € 5,- voor niet-leden. BELANGRIJK

Als je meedoet is het belangrijk dat je over twee apparaten beschikt met een internetverbinding. Het ene apparaat is om te kunnen kijken naar de vragen. Op het andere apparaat voer je de antwoorden van de quiz in.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online quiz. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen. Wij zullen daarna uitleggen hoe we de quiz gaan doen en hoe je ons de antwoorden stuurt met het tweede apparaat wat je bij de hand hebt. 

Natuurpubquiz

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.