1

Herfstvakantie extra open


-advertentiepositie-



Herfstvakantie extra open

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek kasteel Ammersoyen in de herfstvakantie. De kasteelpoorten staan extra vaak voor jullie open!

In de herfstvakantie is kasteel Ammersoyen extra geopend voor bezichtiging; wij verwelkomen jullie graag van maandag t/m zondag. 

Tijdens je tocht door het kasteel zie je onder meer de torenkamers, de ridderzaal en het vrouwenverblijf. Via trappen in metersdikke muren bereik je de museumzolder waar de archeologische vondsten uit de gracht een beeld geven van 700 jaar geschiedenis. In de poortkamer kun je het replica pronkharnas van de hertog van Gelre en een film bekijken. Breng zeker ook een bezoekje aan de brouwkelder en de kerker van het kasteel. 

Leuk voor kinderen

Voor kinderen is er van alles te beleven! Ze zullen zich vergapen aan de schatkisten, plonsplees en de vele spannende luikjes en trappen. Op de museumzolder kunnen ze voor archeoloog spelen en in de wapenkamer onderdelen van een harnas uitproberen. Of doe met het hele gezin de leuke Speuren & Spelen tocht in en om het kasteel!

Datum: zaterdag 16 t/m zondag 31 oktober: maandag t/m zondag geopend

Tijd: 11:00 - 17:00 uur 

Entree: volwassenen €12,00, Kinderen 4 t/m 18 jaar: €5,00, Museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis entree op vertoon van geldige pas

Reserveren: is aan te bevelen door vooraf een e-ticket aan te schaffen

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: ammersoyen@glk.nl

 Bezoek www.glk.nl

Herfstvakantie extra open
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.