1

Kwadendamme - Zwaakse Weel




Kwadendamme - Zwaakse Weel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandelen door het kleinschalig polderland met gids. Genieten of ‘smullen’ van het Bevelandse kleinschalige polderlandschap en al wandelend voor elke kilometer wordt 5 cent p.p. aan Natuurmonumenten gedoneerd. Dus wandel of fiets met ons mee.

Je kunt denken aan:

- Kortere wandelingen in en rondom de Zwaakse Weel van ongeveer twee en een half uur en we sluiten deze dan af met koffie of thee en een bolus.

- Langere wandeltochten van vier tot zes uur rondom de Zwaakse Weel, de Poel of naar de oever van de Schelde met halverwege een wat langere pauze voor uw lunch (zelf meenemen) en door ons verzorgde koffie / thee met een bolus.

- Een fietstocht van de Westerscheldeoever naar de Oosterscheldeoever. We maken dan tussenstops in dorpjes die de sporen van een lange geschiedenis met het water tonen en genieten van Zeeuwse hapjes onderweg.

- Een fietstocht door het land van hoeven en oude ambachten. We bezoeken dan ook een kaasboerderij, een molen of een klompenmakerij en lunchen onderweg.

- Culinaire wandelingen in samenwerking met dekeukenvandenise.nl. Tijdens diverse stops onderweg kunnen we dan smullen van een lunchbuffet en heerlijke hapjes en drankjes.

 Bezoek jikkemikke.nl

Kwadendamme - Zwaakse Weel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.