Harmonie! Muziektheaterspektakel

Harmonie! Muziektheaterspektakel

Harmonie!
Over liefde, strijd en saamhorigheid

Beleef honderd jaar geschiedenis van Vriezenveen in een groots muziektheaterspektakel!Zwanger keert weduwe Sientje vanuit Rusland terug in haar geboortedorp Vriezenveen. Als trotse alleenstaande moeder op het Oosteinde wordt ze door het dorp met de nek aangekeken. Behalve door Jan. Tijdens de oprichting van de Vriezenveense Harmonie valt deze stoere Westeinder als een blok voor Sientje. Maar helaas, de eeuwenoude rivaliteit tussen Oost en West staat de liefde in de weg. Een langgerekt veendorp, twee gemeenschappen met ieder een fanatieke voetbalclub, en een gezamenlijke harmonie in het midden. De plek waar door te musiceren uitersten wél met elkaar samengaan. De muziek verbindt. Maar brengt zij ook harten bij elkaar in het zo verdeelde dorp?

Harmonie! vertelt in muziek en theater het levensverhaal van Sientje en Jan en hun volgende generaties door de eeuw heen. De mythische Tambour Maître leidt je door Vriezenveen, langs veen en fabriek, feest en leed, strijd en saamhorigheid. En ze heeft maar één doel voor ogen: de strijd tussen Oost en West overwinnen.


Harmonie!
Een verhaal over Oost en West, verschillen en overeenkomsten, verliezen en winnen maar vooral over een liefde die nooit voorbijgaat. Een feest der herkenning. Niet alleen voor de Vriezenvener, maar voor iedereen die wil genieten van een onvergetelijke avond met een grote lach, misschien een traan en zéker vol geweldige muziek van de Vriezenveense Harmonie.

Harmonie! Muziektheaterspektakel

Harmonie! Muziektheaterspektakel