Hollandse Waterlinies Fietstour, racefietser

Hollandse Waterlinies Fietstour, racefietser

De ultieme uitdaging voor racefietsers! De ultieme uitdaging voor racefietsers
Beleef op zondag 20 juni de volledige Hollandse Waterlinies in n dag Fiets 300, 200 of 100 km door het Hollandse Waterlinies-landschap en geniet van alles van Nederland Waterland te bieden heeft. Vandaag fiets je door wisselende landschappen en langs waterwerken, molens en dijken. Om de ca. 50 km kom je een verzorgingspost tegen op een van de prachtige forten van de Stelling van Amsterdam of de Nieuwe Hollandse Waterlinie.De Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinies samen. Het is een 200 km lang groen, rustgevend landschap en telt bijna 100 forten. Ga jij deze fietsuitdaging aan?

Alle routes eindigen in Gorinchem op het recreatiegebied Buiten de Waterpoort. Waar je start, is afhankelijk van de afstand die je wilt fietsen. De 300 km start in Purmerend, de 200 km start in Abcoude en de 100 km start in Utrecht.
Het bijzondere aan dit evenement is dat je geen ronde fietst, maar echt van punt A naar punt B. Hierdoor kun je het varirende landschap van de waterlinies pas echt optimaal ervaren.

Hollandse Waterlinies Fietstour, racefietser

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.