Lentecursus natuurfotografie

Lentecursus natuurfotografie

In 1 avond de basis van natuurfotografie onder de knie krijgen? Dat kan met deze workshop van Natuurmonumenten. We besteden aandacht aa In 1 avond de basis van natuurfotografie onder de knie krijgen? Dat kan met deze workshop van Natuurmonumenten. We besteden aandacht aan de apparatuur, instellingen, onderwerpkeuze en er is volop gelegenheid je vragen te stellen aan professioneel natuurfotograaf Bob Luijks. .

Het is weer lente, een heerlijke periode om naar buiten te gaan. Overal kleurt het landschap frisgroen, bloeien prachtige bloemen en fladderen vlinders rond. Natuurlijk wil je al dit moois ook op de foto vastleggen. Vaak vallen de foto's achteraf een beetje tegen en doen ze geen recht aan jouw beleving in het veld. Herkenbaar? Op maandag 3 mei verzorgt Bob Luijks voor Natuurmonumenten een basiscursus natuurfotografie. Bob is professioneel natuurfotograaf en weet als geen ander wat er bij een goede natuurfoto komt kijken.Tijdens deze basiscursus leer je:
  • Welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. 

  • Hoe je de camera op een juiste manier instelt.

  • Hoe je mooie, scherpe foto's krijgt.

  • Hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat.

  • Hoe je met een pakkende compositie een beeld spannender maakt.

  • En hoe het het aanwezige weer en licht daarbij in het voordeel gebruikt. Op deze cursusavond kun je ook met al je vragen terecht. Na deze basiscursus ben je in staat om de lente nog mooier vast te leggen. We zien je lentefoto's graag voorbij komen via https://www.natuurmonumenten.nl/foto-van-de-maand!Reserveren Boek op deze pagina je ticket voor deze online lezing op maandag 3 mei om 19.30 uur. De kosten zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Lentecursus natuurfotografie

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.